Ta hunden på restaurang

Hunden är vår bästa vän, det är ett som är säkert. Men länge har hunden fått vänta på husse och matte när vankas restaurangbesök – men nu öppnar Bee kök & bar i Malmö med sjurättig meny för hundar så att alla kan vara med.

Att ha hund i vinterväderlek innebär ofta att vovven snällt får vänta utanför när husse och matte ska på middagar eller ut och roa sig. Men så är det inte längre. I alla fall inte i Malmö. Här har nämligen Bee kök & bar nyligen slagit upp sina portar även för våra fyrbenta vänner och serverar dessutom en sjurättig meny för hundarna att sätta tänderna i.

Första gästen har redan provsmakat

hund Chihuahua äter glassTill Expressen säger matte Mona Brinck att hennes älskling Dory säkerligen ger tummen upp till menyvalet och restaurangens tilltag. Maten försvann på två sekunder. Så om någon annan har vägarna förbi Malmö med sin fyrbenta vän kan det verkligen vara värt att ta sig en sväng förbi här. Om inget annat för att faktiskt själv få uppleva Bee kök & bar. Restaurangen är nämligen känd för sin härliga gästvänlighet och sitt fantastiska mångfaldstänk – något som de också belönades för under årets QX gaygala i Stockholm där de kammade hem första pris som årets restaurang och bar.

Vision om öppenhet

För att verkligen bevisa sin vision öppenhet valde man alltså att öppna upp även för hundar och första gästen var alltså Dory och Mona. Visserligen var det inte fösta gången som de gästade restaurangen, men det var första gången som även Dory fick äta – och inte bara smaka av mattes mat. Dock berättar restaurangchefen Linda Lemaire om hur hunden först får en godis när de kommer och sedan får man välja ett foder på menyn och den får man sedan med sig det hem.

Och går man på restaurang slipper man träffa sådana här grabbar på lokala matbutiken när man ska handla hundfoder, och det är ju också något som ger Bee kök och bar ett plus i kanten: