Mannen som talar med hundar

Alla har väl hört talas om den fantastiska Cesar Millan? Han som kan tala med hundar. Ja, nu kan han ju så klart inte det – eftersom hundar inte kan tala, men han är ändå en otroligt fascinerande och inspirerande person, och som hundägare är han självklart en stor förebild.

Cesar är född i México och kallar sig själv för professionell hundtränare. Det är inte konstigt att han kan hundar så bra som han gör. Redan som barn studerade han hundars beteende, då hans farfar hade väldigt många hundar som vandrade omkring på gården där han är uppvuxen. Nu har han varit känd länge, och verkligen lyckats med sin karriär. Han har också skrivit flera böcker om hur en ska hantera sina hundar, vilka rekommenderas till samtliga hundägare runt om i världen. Du kommer att få mängder av svar, till exempel hur du ska hantera situationen om ditt djur är sjukt. (OBS: om det är en akut situation ska du självklart åka till veterinären, och om du inte vet vilken som är närmast så googla fram det genom att skriva ” veterinärer för hundar i Stockholm” om Stockholm är den stad du bor i).

För inte så längesen besökte legendaren Sverige och det blev tydligt att han är väldigt populär, även i vårt avlånga land. Cesar blev då också vän med en tvåårig hund som heter Malte. Så här skrivs det i en artikel om besöket:

Cesar Millan är hundvärldens stora stjärna. När mannen som talar med hundar besökte Sverige med sin liveshow för två veckor sedan blev han kompis med den tvååriga ledarhunden Malte och hans tränare Anette Johansson från Viken.